Er kan onderscheidt gemaakt worden tussen  4 type geïsoleerde garagedeuren.

Het assortiment is versterkt met geïsoleerde openslaande garagedeuren en geïsoleerde enkelvoudige zijdeuren uit de Luxe-Line collectie.

High-line – elegante allure

Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Niet voor niets zijn de deuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit het assortiment. De serie omvat een ruime keus aan structuren en profielen, van modern tot klassiek. Uw deur wordt voor u op maat gemaakt en in de door u gewenste kleur geleverd.
Keuzepalet High-Line De basis van de High-Line garagedeur wordt gevormd door horizontale 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. De extra dikke stalen beplating is verzinkt en gecoat voor een lange levensduur. Dit alles geeft de deur een robuust uiterlijk. high-line plank woodgrain (hlp-w) 8
Handig om te weten:

  • Ruim keuzepallet
  • Standaard levering met duurzame witte toplaag
  • Bijna iedere kleur mogelijk

Wood-Line, uit het beste hout gesneden

Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook? En wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? Dan biedt de Wood-Line serie u volop keus. Van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven uw huis een geraffineerde sfeervolle uitstraling. Ze zijn echter zo ‘hard’ als staal.

Design-Line, architectonisch statement

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in drie verschillende designs: Umbra, Antra en Nature. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.

Top-Line, ultieme creatieve speelruimte

De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met oneindig veel variatiemogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling.
Handige extra’s:

  • Uitlopende vullingen ( glas, kunststof etc.)
  • Maatwerk mogelijk
  • Ruime keuze uit kleuren