Bent u op zoek naar een stalen overheaddeur met een speciale uitstraling, dan kunt u kiezen voor onze specials. De stalen beplating van de panelen binnen deze lijn kan worden uitgevoerd in drie verschillende designs: Umbra, Antra en Nature.

Umbra uitvoering

De Umbra uitvoering heeft een microprofilering. Dit design wordt in de bouw steeds vaker toegepast bij wand- en dakpanelen. Door ook bij de overheaddeuren voor dit design te kiezen, creëert u een consistent geheel. De Umbra is ook in andere gebouwen goed toepasbaar en is standaard leverbaar in de kleuren RAL 9006, RAL 9007, RA L 9010 en RAL 7016. Tegen een meerprijs kan nagenoeg iedere gewenste RAL kleur worden geleverd.

Antra uitvoering

De Antra panelen worden uitgevoerd in een speciale antraciet kleur (kleurcode DB703). Daarnaast zijn de panelen voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft de overheaddeur een eigentijdse industriële uitstraling, geheel passend bij de huidige trends en moderne architectuur.

Nature uitvoering

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw overheaddeur, dan kunt u kiezen voor het Nature Design. De bijzondere zilverkleurige textuur van dit design heeft een onregelmatige vlakverdeling en zorgt voor een verrassend natuurlijke uitstraling.

Vensters voor meer licht en uitstraling

Wilt u meer licht brengen in de ruimte achter de overheaddeur of van binnenuit door de deur naar buiten kunnen kijken, dan is het mogelijk de overheaddeur te voorzien van één of meerdere vensters. Bij alle modellen kunt u kiezen uit isolerende kunststof ovale of rechthoekige vensters. Wilt u de lichtopbrengst extra vergroten, dan bestaat de mogelijkheid om de beglazing over de volle breedte van de overheaddeur aan te laten brengen. In dit geval combineren wij de stalen panelen met een aluminium venstersectie. Hierdoor komt er nog meer licht naar binnen. Een eenvoudige manier om de lichtopbrengst op de werkvloer te verhogen. Uw overheaddeur krijgt hierdoor tevens een meer industriële uitstraling.

Klik hier voor uw offerte op maat