Onze industriële schuifdeuren worden gebruikt in veel verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de agrarische sector waarbij de  ligboxstallen of machinestalling makkelijk afgesloten kan worden, op- en overslag, koelcellen en productieruimtes. De K2 economic serie is een ongeïsoleerde schuifdeur die geleverd wordt tegen een gunstige prijs. Mocht u baat hebben bij een geïsoleerde deur die tegen een stootje kan? Kies dan voor één van onze deuren met een topcoating!

Het assortiment

Schuifdeuren AV 40 / 60 – Licht, en onderhoudsvriendelijke geïsoleerde schuifdeuren

Schuifdeuren AV 80 / 100 – Zeer hoge isolatiewaarde

Schuifdeuren BGS – Opgebouwd uit sandwich panelen van aluminium

Schuifdeuren K2 / AK2 – Ongeïsoleerde schuifdeuren aantrekkelijk geprijsd

De afwerking

Standaard worden de schuifdeuren geleverd met een polyester colorcoating op basis van polyesterhars. Voor een agressieve omgeving (zuurrijke omgeving) wordt gekozen voor Colorcoat HPS200. Deze coating biedt een hogere corrosieweerstand en geeft bescherming tegen zuren en basen. Mocht de deur geplaatst worden in een ammoniakrijke omgeving dan wordt het de Colorfarm. Naast een specifieke weerstand tegen ammoniak, beschikt een 35 micron dikke Colorfarm ook over een algemeen hoge corrosieweerstand.

Voor de buitenzijde kan gekozen worden voor Colorcoat HPS200. Deze coating biedt uitstekende kleurstabiliteit en glansbehoud. Voor de niet agressieve buitenomgeving wordt tevens gebruik gemaakt van Colorcoat Polyester. De kleurkeuze is uiteraard zeer persoonlijk! Onze fabrikant levert de schuifdeuren in alle gewenste RAL kleuren.