AT-40

is onze AT-40 overheaddeur. Een robuuste, betrouwbare en duurzameĀ aluminium overheaddeur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere AT-40 overheaddeur uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.

De AT40 overheaddeur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze. De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen. Hierdoor heeft u optimale creatieve vrijheid en zijn de AT-40 overheaddeuren geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Individuele styling

Om uw overheaddeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren. U kunt eindeloos variƫren. De secties van het AT40 model worden standaard geproduceerd van geanodiseerd aluminium (E6EV1). De secties kunnen desgewenst ook in kleur worden geleverd.

Duurzaam, lichtdoorlatend en fraai

Aluminium overheaddeuren zijn extra duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Door in het ontwerp transparante vullingen toe te passen, wordt de overheaddeur maximaal lichtdoorlatend. Het geeft de overheaddeur een fraaie uitstraling en maakt haar bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms. Daarnaast vergroten transparante vullingen de lichtopbrengst in het pand. Extra kunstverlichting wordt hierdoor vaak overbodig, hetgeen een belangrijke besparing kan opleveren.

Uitsluitend met vingerklembeveiliging

Al onze overheaddeuren zijn CE-goedgekeurd en veilig in het gebruik. T40 overheaddeuren worden standaard geleverd met vingerklembeveiliging. Deze vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers tussen de panelen kunnen komen bij het sluiten van de deur. Bij het gebruik van overheaddeuren boven een hoogte van 2.500 mm (hoogte knikpunt topsectie) is vingerklembeveiliging wettelijk niet verplicht (CE-normering). Wij hebben er bewust voor gekozen om al onze deuren te voorzien van vingerklembeveiliging.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]